Opleidingen

Wat wij aanbieden

1* duikopleiding

Als je nog nooit gedoken hebt begin je met het halen van je 1*-duikbrevet. Samen met een andere duiker mag je na het behalen van dit brevet duiken tot een diepte van 20 meter.

2* duikopleiding

Je hebt je eerste duikbrevet in the pocket en je kunt al volop genieten van de onderwaterwereld. Maar jij wilt méér. Dan is de 2* opleiding wellicht iets voor jou. Tijdens deze opleiding leer je duiken in getijdenwater, kun je ook na zonsondergang duiken en leer je hoe je je buddy kunt helpen in een moeilijke situatie. 

3* duikopleiding

Ben je een ervaren duiker maar wil je meer leren over de achtergrond van het duiken? Dan is de 3*-opleiding wellicht iets voor jou. In deze opleiding leer je onder andere hoe je andere duikers begeleidt en instructeurs kunt assisteren. 

Nitrox

Tijdens de Nitrox specialisatie leer je duiken met een verhoogd zuurstofpercentage, waardoor je langer onder water kunt blijven. In de specialisatie leer je de basiskennis over het materiaal en leer je hoe je een Nitroxfles moet vullen. Daarnaast gaan we in op de medische aspecten van duiken met Nitrox.

Reanimatie

De workshop reanimeren bestaat uit 2 dagdelen als je nog geen ervaring hebt met reanimeren. Tijdens het eerste dagdeel leer je de basis van het reanimeren en hoe je een AED gebruikt. Op de tweede dag oefen je het reanimeren en het gebruik van een AED.

Diverse specialisaties

Ook bieden wij diverse specialisaties aan, zoals droogpakduiken, decompressieduiken, oxygen provider, etc. 

Instructeurs

De opleidingen worden gegeven door de instructeurs binnen onze eigen vereniging. Zij zijn via de NOB opgeleid tot instructeur en zijn bekwaam om bovenstaande opleidingen te realiseren.

Kosten

Wij zijn een non-profit vereniging en maken dus geen winst op de opleidingen. Hierdoor kunnen wij de opleidingen aanbieden tegen een gereduceerd tarief. Je betaalt alleen voor de aanschaf van het boek, de brevet-registratiekaart en het gebruik van de digitale leeromgeving. Verder kun je een deel van de uitrusting huren, zodat je niet meteen alles hoeft te kopen.